Svátek pětiletých i ve vašem městě?

Pojďme společně oslavit první životní jubileum v životě člověka - páté narozeniny. Jsou totiž významným výročím v životě dítěte. Ještě není školákem, pomalu se však na tuto dobu připravuje. Rodiče, prarodiče i další příbuzní soustředěně vnímají jeho rozvoj, probouzející se talent a schopnosti.Také se Vám líbí tento nápad? Nám ano, a proto kontaktujeme řadu městských úřadů s nabídkou oslav Svátku pětiletých.

Svátek pětiletých je něco, co tady dosud nebylo. Chtěli bychom společně s městy vytvořit zcela nový typ reprezentativní akce měst, ze které si všichni – malí oslavenci, jejich rodiny, příbuzní, kamarádi a představitelé měst mohou odnést nezapomenutelné zážitky.  Nabízíme městům reprezentativní hudební pořad plný písniček Inky Rybářové, legrace a soutěží klauna Rybičky spojený s předáním pamětního listu města a narozeninového balíčku. O zábavu nouze určitě nebude!

Chcete vědět více? Nebo máte nějaký nápad, kde Svátek pětiletých uspořádat? Nebo byste rádi k realizaci takového pořadu ve vašem městě přispěli? Pak volejte nebo pište - kontakty ve sloupci vlevo.